Paris

PARIS este unul dintre cele mai frumoase oraşe din întreaga lume.

Majoritatea dintre noi alegem ca obiectiv turistic Parisul, deoarece este un oraş de-o frumuseţe rară. De obicei când alegem o vacanţă ne bazăm şi pe ceea ce putem să vizităm şi mai ales pentru sesiunile de shopping.

Pe lângă brandurile internaţionale, să nu uităm că Parisul are şi cele mai renumite case de modă. Franţuzoaicele au un stil aparte şi o îmbrăcăminte greu de comparat cu celelalte pentru  îşi creează popriile ţinute.
Că să învăţăm să ne îmbrăcăm ca o franţuzoaică, indiferent de stilul care îl abordăm trebuie să respectăm nişte paşi şi să fim întodeauna “NOI”.
Franţuzoaicele preferă stilul “ bling bling” deoarece  preferă rochiile strălucitoare, mai ales pentru anumite ocazii.
Tocurile?! nu sunt o opţiune pentru franţuzoaice ele refuzând să fie împopoţonate, preferând o ţinută cât mai lejeră ca dovadă că la vie est belle!
Ele preiau şi din caracterul bărbaţilor când vine vorba despre îmbrăcăminte, uneori poartă şi hainele lor mai exact tricoul şi pantaloni. Să nu uităm că franţuzoaicele nu ignoră ultimele trenduri, ele sunt destul de încrezătoare şi nu se iau după anumiţi designeri de modă, ba chiar preferă orice tip de haine cât timp se simt  unice în ele.
Champs Elysees, Avenue Montaigne şi George V, sunt printre cele mai renumite străzi comerciale din lume cunoscute sub numele de “TRIUNGHIUL DE AUR”.